VALİLİK

VALİ ELBAN’DAN BAYRAM ZİYARETLERİ

Vali Süleyman Elban, manevi duyguların, birlik ve beraberliğin, dayanışmanın yüreklerdeki etkisinin kat kat arttığı Ramazan Bayramı vesilesiyle bayram ziyaretlerinde bulundu.

Vali Elban Ramazan Bayramı’nın ilk günü ziyaretlerine İl Jandarma Komutanlığı ile başladı. Ülkemizin huzur ve asayişinin sağlanmasında cansiparane bir şekilde görev ifa eden jandarma komandoların bayramlarını tebrik eden Vali Elban, “Ülkemizin bölünmez bütünlüğü, milletimizin huzur ve güvenliğinin sağlanması için hayatlarını feda etme uğruna ortaya koydukları cesur, kararlı ve özverili çalışmalarından dolayı Jandarma Teşkilatımızın tüm mensuplarını tebrik ediyorum.” dedi.

Vali Elban İl Jandarma Komutanlığı ziyaretinin ardından Yüreğir Devlet Hastanesi’ne giderek hastanede görevli personelin Ramazan Bayramı’nı kutladı. “İnsanı yaşatmayı ve insanlığa daha nitelikli bir hayat sunmayı hedef edinen sağlık çalışanlarımızın gayretleri her türlü takdirin üzerindedir.” diyen Vali Elban, özelikle pandemi sürecinde vatandaşlarımıza karşı fedakar, hoşgörülü ve yardımsever bir şekilde hizmet veren tüm tıp neferlerinin bayramını kutladığını dile getirdi.

 

Vali Elban’ın Sonraki Durağı Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü Oldu

 

Bayram ziyaretlerini sürdüren Vali Süleyman Elban, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde görevli polislerle de bayramlaştı. Tecrübesi, cesareti ve yüksek vazife bilinciyle 7/24 vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için çalışan tüm polislerin Ramazan Bayramı’nı kutladığını dile getiren Vali Elban, polislerimize görevlerinde başarılar temennisinde bulundu.

 

Vali Elban Ramazan Bayramı’nın birinci gününde son olarak 2016 yılında Şırnak-Van karayolunda güvenliği sağlayan askerlere bölücü terör örgütü mensuplarınca düzenlenen saldırıda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Tolga Özdinç’in ailesine bayram ziyaretinde bulundu. 

 

Şehidin ailesiyle görüşerek bayramlarını kutlayan Vali Elban, “Şehitlerimizin yüreklerimizdeki acısı ilk günkü gibi taze. Onların vatanımız ve milletimiz uğruna yapmış olduğu fedakarlık, milletimizin sinesinde ebediyen yaşayacak. Şehitlerimizden bize yadigâr kalan kıymetli ailelerinin de hem devlet hem millet olarak her zaman yanında olacağız.” dedi. 

 

Başa dön tuşu