VALİLİK

VALİ ELBAN, İMAMOĞLU İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ

İl Emniyet Müdürü Doğan İnci ve İl Jandarma Komutan Vekili Jandarma Albay Can Altundarak’ın da katıldığı ziyarette ilk olarak İmamoğlu Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Elban, burada İmamoğlu Kaymakamı Mehmet Aksu ve Kaymakamlık personeli tarafından karşılandı.
 

Kaymakamlık ziyareti sırasında İmamoğlu ilçesinde gerçekleştirilen çalışmalar, vatandaşlara verilen hizmetler ve planlanan projeler hakkında detaylı bilgiler edinen ve çeşitli değerlendirmelerde bulunulmasıyla ziyaretini sona erdiren Vali Elban, ardından İmamoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti.
 

İlçe Emniyet Müdürlüğü ziyaretinde, ilçede gerçekleştirilen emniyet ve asayiş çalışmalarıyla ilçenin genel durumu hakkında yetkililerden bilgiler alan Vali Elban, vatandaşların huzur ve güven içerisinde yaşaması, toplumun birlik ve beraberliğinin muhafazası için yüksek vazife şuuru ile hizmet veren tüm emniyet güçlerine çalışmalarında başarılar dileyerek ziyaretini yapımı devam eden İlçe Emniyet Müdürlüğü binasına gerçekleştirdiği inceleme ziyaretiyle sürdürdü. İnşaatın son durumu hakkında yetkililerden bilgiler alan Vali Elban, vatandaşların kamu hizmetlerini daha donanımlı fiziki koşullara sahip bir binada almaları için İlçe Emniyet Müdürlüğü inşaatının kaliteli ve sağlam bir şekilde bitirilmesi ve bir an evvel hizmete açılması yönünde talimat verdi.
 

İlçeye gerçekleştirdiği ziyaretini İmamoğlu İlçe Jandarma Komutanlığı ziyaretiyle sürdüren Vali Elban, burada ilçe genelinde gerçekleştirilen asayiş çalışmaları hakkında yetkililerden detaylı bilgiler aldı. Gerçekleştirdiği ziyaret ve incelemelerin ardından bir değerlendirmede bulunan Vali Elban; Adana’yı tüm ilçeleriyle beraber bulunduğu noktadan çok daha iyi noktalara taşıma gayretiyle iş birliği içinde çalışacaklarını belirtti. İlçenin gelişmesi, kamu hizmetlerinin kusursuz bir şekilde gerçekleştirilmesi, vatandaşların huzur ve güvenliğinin sağlanması amacıyla Adana’ya tüm ilçeleriyle birlikte daima hizmet edeceklerini belirten Vali Elban, ilçede bu amaca hizmet etmek için çalışan başta Kaymakam Mehmet Aksu olmak üzere ilçede görev yapan tüm personele özverili çalışmalarından dolayı teşekkür edip çalışmalarında başarılar dilediğini ifade etti.
 

Değerlendirmesini tüm dünyada etkili olan koronavirüs salgınıyla mücadelenin ülkemizde de tüm hızıyla sürdürüldüğüne dikkat çekerek devam ettiren Vali Elban, “Salgın tehdidinin ortadan kaldırılabilmesi için vatandaşlarımıza maske, fiziki mesafe ve hijyen kurallarına uymaları hususunda sık sık hatırlatmalarda bulunulması gerekiyor.” dedi.
Vali Elban, yaptığı inceleme ve değerlendirmelerin ardından inceleme ziyaretini sonlandırdı.

Başa dön tuşu