YÜREĞİR

VATANDAŞLAR KONUTLARINA KAVUŞUYORLAR

Eksiklikleri tamamlanan daireler sırasıyla dağıtılıyor. Konut inşaatının rekor bir sürede tamamlandığını belirten Başkan Çelikcan '' Dar gelirli vatandaşlarımızın sıcak bir yuvaya kavuşması için başlattığımız sosyal konut projemizde mutlu sona ulaştık. Hak sahibi vatandaşlarımızın konutlarını sırasıyla teslim etmeye başladık. Vatandaşlarımızın anahtarlarını teslim ediyoruz. Yapılan konutların vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Vatandaşlarımız yeni kontlarında huzurlu ve mutlu bir şekilde yaşamlarını sürdürsünler.'' şeklinde konuştu.

 

Yapılan sosyal konutların kar amacı güdülmeden yapıldığını ve fiyat artışlarının vatandaşa yansıtılmadan inşaatların tamamlandığını belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ''Atakent Mahallesine yapılan konutlarımızın içerisinde kapalı yüzme havuzu ve spor salonu, kreş, çocuk oyun alanları ve 55 dönüm alan üzerine kurulu park ve alışveriş merkezleri bulunmaktadır. Belediyemiz bu satışlarda kar amacı gözetmemektedir. Bütün amacımız dar gelirli vatandaşlarımız ev hayaline gerçekleştirsin ve sıcak bir yuvaya kavuşsun istiyoruz. Bunun için Yüreğir'de yeni yaşam alanları oluşturuyoruz.'' şeklinde konuştu.

 

Konutlarına kavuşan vatandaşlar mutlu olduklarını belirterek ''Yıllardır ev hayali kuruyorduk. Bu hayalimizi uygun fiatla gerçekleştiren Başkan Çelikcan'a teşekkür ediyoruz.'' şeklinde konuştular.

 

Başa dön tuşu