MEDYA

Ve mekanın sahibi geri döndü! Oktay Kaynarca’lı Ben Bu Cihana Sığmazam rakiplerini ezdi geçti! Tüm kategorilerde zirvede

ATV’de Salı gecelerinin sahibi geri döndü! Oktay Kaynarca’nın dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam reytingleri adeta sildi süpürdü. Tüm kategorilerde zirveye yerleşti.

ATV ekranların da salı gecelerinde oluşan boşluğu Ben Bu Cihana Sığmazam doldurdu. ATV bir kez daha salı gecesinin tek sahibi olduğunu gösterdi. Oktay Kaynarca’nın başrolünde yer aldığı ve Dün akşam ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi reytingleri adeta sildi süpürdü tüm rakiplerini tüm kategorilerde geride bırakmayı başardı.

ATV ekranlarında salı gecesi yayınlanan dizilerin reyting birincisi olduğu çok uzun zamandan beri biliniyordu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Destan dizilerinin ardından salı gecelerinde boşluğu hangi dizinin dolduracağım merak konusu olmuştu. Nihayet salı gecesinin yıldızlı belli oldu. ATV’de Oktay Kaynarca’nın başrolünde yer aldığı Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi ilk bölümüyle reytingleri salladı. Dün akşam ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkan Ben Bu Cihana Sığmazam tüm kategorilerde reyting birincisi olmayı başardı.

RAKİPLERİNİ EZDİ GEÇTİ

Ben Bu Cihana Sığmazam 1. bölüm reytingleri izleyiciler tarafından da merak ediliyordu. Uzun süreden beri hazırlıkları süren ve merakla beklenen dizi Nihayet izleyici karşısına çıktı. Oktay Kaynarca’nın yapım şirketi tarafından hazırlanan dizi Üç kategoride de reyting birincisi olmayı başardı. Ben Bu Cihana Sığmazam totalde yüzde 8.23 izlenme oranı alarak bu sezon Gönül Dağı dizisinin hemen ardından iyi bir başlangıç yaptı. Yine diğer kategorilerde de rakiplerine üstünlük kurmayı Başaran diziyi ilk bölümü ile beklentileri karşıladı.

REYTİNG ENDİŞESİ YOK

ATV’nin Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi ile birlikte salı gecelerindeki reyting endişesi de ortadan kalkmış oldu. Zaten uzun süreden beri tanıtım filmleri dönem ve Oktay Kaynarca hayranları tarafından da merakla beklenen Ben Bu Cihana Sığmazam, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın eksikliğini tamamlamış gibi görünüyor. Daha ilk bölümden izleyicilerin gönlünü fethetmeyi başaran Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin ATV ekranlarında yolunun uzun olacağı da bu bölümle birlikte kanıtlanmış oldu.

SOSYAL MEDYADA YANKI UYANDIRDI

Sadece reyting sonuçlarında değil Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi sosyal medyada da geniş Yankı uyandırdı. Özellikle Oktay Kaynarca hayranları dizinin yayın hayatına başlamasından dolayı bir hayli memnun. Aksiyon ve adrenalin dolu sahneleri ile de dikkat çeken Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi daha uzun süre adından söz ettirecek gibi görünüyor.

Başa dön tuşu