SANAT

Viking Kralı Guthrum, Doğan Barış Yaşar

Geçtiğimiz sezon Çukur adlı dizide canlandırdığı “Victor” karakteriyle seyircilerin, yönetmenlerin ve yapımcıların dikkatini üstüne çeken Doğan Barış Yaşar, dikkatleri üstüne çekmeye devam ediyor.

“Çukur” dizisinden sonra Arka Sokaklar, Menajerimi Ara, Ramo dizilerinde rol alarak dikkatleri üzerine çekmeye devam eden başarılı oyuncu Doğan Barış Yaşar TRT Belgesel ekranlarında yayınlanan “Savaşın Efsaneleri” belgesel dizinin ilerleyen bölümlerinde Viking Kralı Guthrum rolüyle seyircilerle buluşacak.

TRT Belgesel ekranlarında her hafta yayınlanan “Savaşın Efsaneleri” belgesel dizisinde her hafta dünya savaş tarihine başarıları ile damga vuran efsane savaşçıların hayatları anlatılıyor.

Bu başarılı yapımda Vikinglerin en büyük savaşçısı Viking Kralı Guthrum rolünü üstlenen Doğan Barış Yaşar, yaptığı basın açıklamasında çekimlerin çok iyi geçtiğini söyleyerek “İyi bir yapımın geleceğinden emin olabilirsiniz” dedi. Usta oyuncu sözlerini “ Oyunculuk kariyerimde emin adımlarla ilerlemeye devam ediyorum. Amacım özellikle dünya sinemasında yer almak. Bu konuda oyunculuğumun haricinde diğer yeteneklerimi de en güzel şekilde sergileyeceğimden eminim .Dünya tarihine damga vurmuş bir ismi canlandırmak benim için büyük bir onur.” diyerek sonlandırdı.

Başa dön tuşu