MEDYA

Yalı Çapkını oyuncu kadrosu ve karakterleri

Star TV ekranlarında yayınlanacak olan Yalı Çapkını dizisini için geri sayım devam ediyor. Uzun bir süredir tanımları ekrana gelen ve büyük merak uyandıran dizi bu akşam ilk bölümüyle ekranda olacak. Yeni dizi hakkında oyuncu kadrosu, karakterler, konusu ve çekimlerinin nerede gerçekleştiği gibi pek çok detay merakla araştırılıyor. İlk bölümüyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan dizi için artık son saatler. Merakla beklenen dizinin hikayesi ise Gülseren Buğdayıcıoğlu’na ait.

Sezon başladı ve tatilde olan tüm diziler yavaş yavaş ekrana geri dönmeye başladı. Özlenen yapımlar yeniden ekranda yerini almaya başlarken yeni sezonun yeni dizileri de merak uyandırdı. Yeni sezonda izleyiciyi ekran başına kilitleyeceği düşünülen Yalı Çapkını dizisi de bunlardan biri. 23 Eylül 2022 Cuma (bu akşam) ilk bölümüyle görücüye çıkacak olan dizi hakkında merak edilen tüm detaylar yoğun bir şekilde araştırılıyor. Peki, Yalı Çapkını dizisi konusu ne? Yalı Çapkını uyarlama mı? Yalı Çapkını oyuncu kadrosunda kimler var? Yalı Çapkını nerede çekiliyor? İşte tüm merak edilenler…

YALI ÇAPKINI DİZİSİ KONUSU

Ferit, sorumsuz tavırlarıyla ailesinin en çok da dedesi Halis Ağa’nın moralini bozmaktadır. Ferit’in bu sorumsuz ve umursamaz tavırları karşısında öfkesi giderek artan Halis Ağa, Gaziantep’ten uygun görülecek bir kızla evlendirilmesine karar verir. Ferit ise bu evliliği hiç istemez ancak dedesinin sözünden de çıkamaz. Aileye uygun gelini bulmak ise ailenin en büyük gelini olan İfaket’in görevidir. Korhan ailesinin gelini olmaya uygun bulunan Suna’yı istemeye gidilir. Ancak Suna’nın isteme töreninde yaşanacak sürprizler Ferit, Suna ve Suna’nın kardeşi Seyran başta olmak üzere her iki aileyi de etkileyecektir.

YALI ÇAPKINI OYUNCU KADROSU VE KARAKTERLERİ

– Afra Saraçoğlu (Seyran)

– Mert Ramazan Demir (Ferit)

– Çetin Tekindor (Halis Ağa)

– Şerif Sezer (Hattuç)

– Gülçin Santırcıoğlu (İfakat)

– Emre Altuğ (Orhan)

– Gözde Kansu (Gülgün)

– Ersin Arıcı (Abidin)

– Beril Pozam (Suna)

– Doğukan Polat (Fuat)

– İrem Altuğ (Sultan)

– Öznur Serçeler (Asuman)

– Hülya Duyar (Şefika)

– Diren Polatoğulları (Kazım)

– Sezin Bozacı (Esme)

– Yiğit Tuncay (Latif)

– Buçe Buse Kahraman (Pelin)

– Cansu Fırıncı (İbrahim)

– Selen Özbayrak (Dicle)

– Umut Gezer (Yusuf)

YALI ÇAPKINI SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Merakla beklenen yeni dizi Yalı Çapkını, 23 Eylül 2022 Cuma (bu akşam) saat 20.00’de ilk bölümüyle Star TV ekranlarında olacak.Yalı Çapkını dizisinin hikayesi Gülseren Buğdayıcıoğlu’na aittir.

 

Başa dön tuşu