YAŞAM

YAPARSIN AŞKIM 187. BÖLÜM 21 ARALIK CUMARTESİ

“Yaparsın Aşkım” heyecan dolu 187. bölümüyle 21 Aralık Cumartesi saat 20.00’de yine rekabete ve eğlenceye sahne olacak. Yarışmacılar, büyük ödül olan arabayı kazanmak için kıyasıya rekabete girecekler. 

 

“NEFES NEFESE” adlı birinci oyunda yarışmacılar kafalarını suya daldırarak nefeslerini tutmaya çalışacaklar.  “ANANAS AVI” adlı ikinci oyunda erkek yarışmacılar 120 saniye içinde bir kutudan aldığı hentbol toplarını topuklu ayakkabı eşliğinde dizlerinin arasında karşılarında duran diğer kutuya bırakmayı deneyecekler. ACI GERÇEKLER” adlı üçüncü oyunda erkek yarışmacılar ilk defa acı biber yiyecekler. KAFA GOLÜ” adlı final oyununda ise erkek yarışmacılar eşlerinin kafalarına topları atacaklar ve kadın yarışmacılar da futbolcular gibi gelen toplara kafalarıyla vurarak gol atmaya çalışacaklar.  

Yarışmanın başından sonuna kadar çiftlerin büyük mücadele verdiği, kadınların masada eşlerini çekiştirdiği, erkeklerin ise kavanozda hayretler içinde onları izlediği “Yaparsın Aşkım”, yine yüksek oranda heyecan ve eğlence içeren 187. bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanıyor!

Prodüksiyonunu Pervasız Yapım’ın üstlendiği “Yaparsın Aşkım”, 21 Aralık Cumartesi saat 20.00’de FOX’ta.

Başvuru için: fox.com.tr 

 

Başa dön tuşu