MEDYA

Yargı’nın Ceylin’i Pınar Deniz imaj değiştirdi

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve şimdilerde sezon finali arasında olan sevilen dizi Yargı’nın başrol oyuncusu Pınar Deniz, imaj değiştirdi. Yargı dizisinde Ceylin karakterine hayat veren güzel oyuncunun yeni imajı sosyal medyaya damga vurdu. Yeni imajını takipçileriyle paylaşan Pınar Deniz’e yorum yağdı. Güzel oyuncu yeni imajıyla Hürrem Sultan’a benzetildi.

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve şimdilerde sezon finali arasında olan sevilen dizi Yargı’nın başrol oyuncusu Pınar Deniz, imaj değiştirdi. Yargı dizisinde Ceylin karakterine hayat veren güzel oyuncunun yeni imajı sosyal medyaya damga vurdu. Yeni imajını takipçileriyle paylaşan Pınar Deniz’e yorum yağdı. Güzel oyuncu yeni imajıyla Hürrem Sultan’a benzetildi. Oyunculuğu ve güzelliğiyle sık sık adından bahsettiren ünlü oyuncu Pınar Deniz, imaj değişikliğine gitti. Saçlarını boyatan güzel oyuncunun yeni imajına yorum ve beğeni yağdı. Siyah saçlı haliyle çok beğenilen ve güzelliği sık sık magazin manşetlerinde yer bulan Deniz, saçlarını kızıla boyattı. Deniz’in yeni imajıyla ilgili ‘Hürrem Sultan olmuşsun’ yorumları yapıldı.

SAÇLARINI KIZILA BOYATTI

Şimdilerde sezon finali arasında olan Yargı dizisinde Ceylin karakterine hayat veren ünlü oyuncu Pınar Deniz, yeni dijital platform Disney Plus’ta yer almak için de hazırlanıyor. Değişimiyle herkesi şaşkına çeviren ünlü oyuncunun yeni saç rengi çok konuşuldu. Daha önce siyah saçlı olan Pınar Deniz’in saçlarını kızıl renge boyatması görenleri şaşırttı.

HÜRREM SULTAN’A BENZETİLDİ

Disney Plus’ta yayınlanacak olan ‘Avcı’ dizisinde rol alan Pınar Deniz, Yasemin karakteriyle hayranlarının karşısına çıkacak. Yeni imajını sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan genç oyuncunun değişimi şaşkınlık yarattı. Saçlarını kızıl renge boyatan ünlü oyuncu yeni imajıyla Hürrem Sultan’a benzetildi. Deniz’in yeni saç rengini gören takipçileri ‘Hürrem gibi olmuşsun’ yorumlarında bulundu.

Başa dön tuşu