GENEL

Yarın toplu taşıma ücretsiz mi? 12 Eylül Pazartesi otobüs, metrobüs, metro bedava mı? İstanbul 12 Eylül Pazartesi toplu taşıma kaça kadar ücretsiz?

Yeni eğitim-öğretim yılı yarın yurt genelinde start veriyor. Öğrenciler uzun bir yaz tatilinin ardından 12 Eylül 2022 Pazartesi (yarın) okullarına dönüş yapacak. Yeni eğitim-öğretim yılı için öğrenciler, öğretmenler ve velilerin heyecanı devam ederken merak edilen pek çok konuda da araştırmalar başladı. Okulun ilk günü toplu taşıma araçlarının ücretli mi yoksa ücretsiz mi olacağı konusu araştırılan konuların başında yer alıyor.

2022-2023 eğitim-öğretim yılı yarın yurt genelinde başlıyor. Güzel bir yaz tatilinin ardından okullarına geri dönmeye hazırlanan milyonlarca öğrenci yeni dönem için oldukça heyecanlı. Okulların açılmasına artık saatler kalırken öğrenciler ve velilerin araştırdığı pek çok konu bulunuyor Bunların başında toplu taşıma araçları geliyor. Peki, yarın toplu taşıma araçları ücretsiz mi? İETT 12 Eylül 2022 bedava mı? Otobüs, metrobüs, metro bedava mı 12 Eylül 2022? İstanbul’da yarın toplu taşıma kaça kadar ücretsiz? İşte detaylar…

OKULLAR AÇILIYOR

3 aylık yaz tatili geride kalıyor ve 12 Eylül 2022 Pazartesi (yarın) 2022-2023 eğitim-öğretim dönemi için yurt genelinde start veriliyor. Yeni eğitim-öğretim döneminin ilk zili çalmadan önce öğrenciler ve velilerin merak ettiği sorular yanıt buluyor. Yeni dönem için büyük bir heyecan yaşayan öğrenciler sınıflarına kavuşmak için artık saatleri sayıyor.

YARIN TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?

Okulların ilk gününde toplu taşımanın ücretli mi yoksa ücretsiz mi olacağı öğrenciler ve velilerin merak ettiği konuların başında yer alıyor. Bu sorunun yanıtı netlik kazandı ve İstanbul’da 12 Eylül 2022 Pazartesi günü tüm toplu taşıma araçlarının ücretsiz olacağı açıklandı.

TOPLU TAŞIMA SAAT KAÇA KADAR ÜCRETSİZ?

İstanbul’da okulun ilk gününde toplu taşıma araçlarının ücretsiz hizmet vereceği açıklandı. Bu açıklamanın ardından merak edilen bir başka konu da toplu taşıma araçlarının saat kaça kadar ücretsiz hizmet vereceği oldu. 12 Eylül 2022 Pazartesi günü İstanbul2da toplu taşıma araçları saat 06.00-14.00 arası ücretsiz hizmet verecek.

2 BİN 248 EK SEFER

Yeni dönemin ilk günü için İstanbul hazır. Toplu taşıma araçlarının ücretsiz olarak hizmet vereceği 12 Eylül Pazartesi gününde servis araçları da İSPARK’lardan ücretsiz olarak faydalanacak. Okulların ilk gününde Metro İstanbul ve İETT’nin 2 bin 248 ek sefer yapacağı ve 500 bin ek yolcu taşıyacağı bilgisine yer verildi.

Başa dön tuşu