MEDYA

Yasak Elma Avukat Hilal Kimdir? Gerçek Adı Ne? Ece Özdikici Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında? Dizileri?

Fenomen dizi Yasak Elma bu akşam yeni sezonu ile başlıyor. Yasak Elma'da Doğan'ın yeni sevgilisi Avukat Hilal kimdir? Ece Özdikici kimdir? Ece Özdikici nereli? Ece Özdikici kaç yaşında?

Fox Tv’nin fenomen dizisi Yasak Elma 6. sezonu ile bu akşam seyircisiyle buluşuyor. Yasak Elma yeni oyuncuları ile merak uyandırmayı yine başardı.

Başrolünde Eda Ece, Şevval Sam, Şebnem Dönmez, Biran Damla Yılmaz ve Murat Aygen’in yer aldığı YasakB Elma Pazartesi akşamlarına neşe saçmaya geri dönüyor. Her sezon final sezonu olarak yola çıkan ama her defasında daha da iyi reytinglerle yeni sezonu garantileyen Yasak Elma 6. sezonunda yine yeni karakterleri ile döndü.

Yasak Elma yeni sezonunda hapse giren Doğan’ın avukat yeni sevgilisi Hilal kimdir merak edildi. Yasak Elma yeni oyuncu Ece Özdikici kimdir? Ece Özdikici nereli? Ece Özdikici hangi dizilerde oynadı? Ece Özdikici kaç yaşında? Ece Özdikici nereli?

Yapımcılığını Med Yapım’ın üstlendiği Yasak Elma dizisine dahil olan Avukat Hilal kimdir?

Yasak Elma’da yaşanan 2 yıllık zaman atlamasının ardından Doğan karakterinin avukat sevgilisi olarak Hilal karakteri dahil olmuştur. Hilal, Doğan’ın aklanması için intikam alması için yardım edecektir.

Ece Özdikici Kimdir?

2 Temmuz 1982 tarihinde İzmir’de doğdu. Henüz sekiz yaşındayken İzmir Devlet Tiyatrosunda çocuk oyunculuk yaptı. Mimar Sinan Üniversitesi sahne sanatları bölümünden mezundur. İlk kez 2004 yılında Bir Aşk Hikayesi filminde yer almıştır.

Bir döneme damga vuran Poyraz Karayel dizisinde canlandırdığı Songül karakteri ile parlamıştır.

Başa dön tuşu