MEDYA

Yasak Elma yeni sezon Bekir Aksoy’la başlayacak

FOX’un uzun soluklu dizilerinden biri olan Yasak Elma, yeni sezona bomba gibi giriş yapıyor. İlgiyle izlenen ve yeni sezonu büyük bir merakla beklenen dizinin oyuncu kadrosuna yeni bir isim daha dahil oldu. Başarılı oyuncu kadrosu ve her bölümüyle tüm dikkatleri üzerine çeken sevilen dizi yeni sezona ünlü oyuncu Bekir Aksoy’la giriş yapacak. Bilindiği gibi Yasak Elma dizisi bu sezon final yaparak ekrana veda edecek.

FOX’un uzun soluklu dizilerinden biri olan Yasak Elma, yeni sezona bomba gibi giriş yapıyor. İlgiyle izlenen ve yeni sezonu büyük bir merakla beklenen dizinin oyuncu kadrosuna yeni bir isim daha dahil oldu. Başarılı oyuncu kadrosu ve her bölümüyle tüm dikkatleri üzerine çeken sevilen dizi yeni sezona ünlü oyuncu Bekir Aksoy’la giriş yapacak. Bilindiği gibi Yasak Elma dizisi bu sezon final yaparak ekrana veda edecek. Uzun yıllardır FOX ekranlarında yayınlanmaya devam eden ve izleyici tarafından büyük bir ilgi gören Yasak Elma, son sezonuyla izleyicisinin karşısına çıkacak. Bu sezon final yaparak ekrana veda edecek olan dizinin yeni sezonu büyük bir merakla bekleniyor. Çok sayıda oyuncuyu kadrosuna katan ve son dönemde yaprak dökümü yaşayan dizinin son sezonuna ünlü oyuncu Bekir Aksoy dahil oldu.

YASAK ELMA YENİ SEZON ÇEKİMLERİ BAŞLIYOR

FOX TV’de yayınlanan ve ilk bölümünden bu yana büyük bir ilgiyle izlenen sevilen dizi Yasak Elma, yeni sezon için hazırlıklara başlıyor. Bilindiği gibi dizi bu sezon final yaparak ekrana veda edecek. Yasak Elma’nın 6. ve son sezon çekimleri başlıyor. Dizinin Salı günü sete çıkması bekleniyor.

OYUNCU KADROSUNA YENİ BİR İSİM DAHİL OLDU

Her sezon konusuyla izleyiciyi kendine bağlayan diziye çok sayıda ünlü isim dahil olmuş ve son dönemde kadrodan çok sayıda isim ayrılmıştı. Yasak Elma’nın yeni sezonu yine yeni bir oyuncu ile başlıyor. Yasak Elma’nın yeni sezonuna ünlü oyuncu Bekir Aksoy dahil oldu.

2 YILLIK ZAMAN ATLAMASI

Yasak Elma’nın 6. sezonunun 2 yıllık zaman atlamasıyla başlayacak. Dizinin ilk sahnelerinde Doğan, cinayete azmettirmekten hapse girer. Yıldız ise holdingin başına geçer. Doğan hapisteyken kızı Ceylan’ı dünyaya getiren Yıldız, holdingdeki işlerinde birebir takipçisi olmaya başlar. Oldukça merak uyandıran yeni bölümlerle son sezonuna giriş yapacak olan Yasak Elma’nın yeni sezonu büyük bir merakla bekleniyor.

 

Başa dön tuşu