MEDYA

Yasak Elma’da Festival Göndermesine Ceza Mı Geliyor?

Fox Tv'nin fenomen dizisi Yasak Elma'da festivallerin yasaklanmasına gönderme yapıldı!

Başrolünde Eda Ece, Şevval Sam, Şebnem Dönmez, Biran Damla Yılmaz, Murat Aygen gibi isimlerin yer aldığı Yasak Elma dizisi 6. sezonu ile yeniden bomba gibi döndü!

Fox Tv’nin fenomen dizisi her sezon reytinglerini arttırmaya devam ediyor. 6. sezonu ile ekrana gelen dizi yine bomba gibi bölümlerle izleyenlerin yüzünü güldürmeyi başarıyor. Yasak Elma dizisi yine gündeme dair göndermelerine de devam ediyor.

Yasak Elma dizisinin yayınlanan son bölümünde yine gündeme dair bir gönderme yapıldı. Yasak Elma’da yasaklanan festivallere dair Eda Ece’nin sempatik şekilde canlandırdığı Yıldız karakteri üzerinden gönderme yapıldı.

FESTİVAL GÖNDERMESİ

Festivallerin ardı ardına yasaklanması sosyal medyada geniş yankı bulmuştu. Yasak Elma’da bunu es geçmedi. Yasak Elma son bölümde Yıldız’ın annesine söylediği söz gündem oldu.

Yasak Elma son bölümde Yıldız annesine “Festival gibisin anne yasaklamak istiyorum” diyerek Kenan Doğulu’nun “Festival gibisin katılmak istiyorum” şarkısının sözlerini yasaklara dair gönderme yaparak “Festival gibisin anne yasaklamak istiyorum” diyerek değiştirdi.

Yasak Elma’da yapılan bu göndermenin RTÜK tarafından ceza alacağında dair sosyal medyada iddialara ortaya atılsa da böyle bir durum şimdilik söz konusu değil.

Başa dön tuşu