MEDYA

Yasak Elma’ya Geri Dönen Dönene! Eski Oyuncu Dönüyor Hayranları Çıldırdı!

Fox Tv'nin fenomen dizisi Yasak Elma'ya final sezonunda eski oyuncular yine bir bir dönüyor!

FOX TV’nin fenomen yapımlarından eğlenceli ve ekranların en orjinal işlerinden biri olan Yasak Elma 6. sezonunda yeni sürprizler geldi.

Medyapım imzalı yönetmen koltuğunda Ece Erdek Koçoğlu’nun oturduğu başrolünde Eda Ece, Şevval Sam, Murat Aygen ve Biran Damla Yılmaz’ın yer aldığı Yasak Elma dizisi her sezon reyting oranların daha da arttırarak büyük başarıya imza atıyor.

Final sezonu olarak yola çıkan Yasak Elma’ya bu sezon eski oyuncular da bir bir dönüyor. Özellikle Barış Kılıç’ın diziye dönmesini dört gözle bekleyen hayranları her gün dizinin senaristlerine yazıyor.

İlk sezonundan itibaren pek çok oyuncunun ve baş karakterlerinin sürekli olarak değiştiği diziye hangi oyuncular geri dönecek? Barış Kılıç’ın bir dönem diziden ayrılık geri dönmesinin ardından bu sezonda sürpriz bir geçmiş oyuncu diziye döneceği öğrenildi. Özellikle dizide Halit karakterine hayat veren Talat Bulut’un diziden ölerek ayrılması büyük şaşkınlık yaratmıştı.

GERİ DÖNÜYOR!

Yasak Elma dizisinin ilk sezonlarında Onur Tuna ile partner olarak yer alan Sevda Erginci diziye geri dönüyor.

Yasak Elma’da Yıldız’ın ablası Zeynep rolüne hayat veren Sevda Erginci, dizi de Alihan ile evlenip yurt dışına yerleşmiş olarak ayrılmıştı..

Zeynep karakteri diziye boşanmış ve başka biriyle evlenmiş olarak dönüyor. Peki Sevda Erginci dizide kalıcı mı olacak?

Zeynep karakterinin diziye sadece konuk olarak geleceği öğrenildi.

Başa dön tuşu