MEDYA

Yasak Elma’ya Yeni Giren Oyuncular Tamamlandı! Son Sürpriz De Geldi

Fox Tv'nin fenomen dizisi Yasak Elma 6. yeni sezona dahil olan yeni oyuncular kim?

Başrolünde Eda Ece, Şevval Sam, Şebnem Dönmez, Biran Damla Yılmaz ve Murat Aygen’in yer aldığı Yasak Elma yeni sezon fragmanı yine yayınlanır yayınlanmaz rekor kırdı.

Ekranların eğlenceli ve orjinal dizisi her sezon daha da güçlenerek ekranlara geliyor ve final kararını alınan reytinglerle erteliyor. Yasak Elma 6. sezon fragmanı da yine bomba gibi bir sezon olacağını müjdeledi. Yeni sezonda diziden ayrılan Berk Oktay’ın yerine gelen yeni oyuncular da belli oldu.

Yasak Elma yeni sezonunda hangi oyuncular dahil oldu hangi oyuncular gitti? Yakında başlayacak yeni sezona yeni oyuncular dahil olmaya devam ediyor.

Yasak Elma yeni sezonuna önce Bekir Aksoy ve Ece Özdikici’nin dahil olduğunu öğrenmiştik. Dizide Bekir Aksoy dizide Şebnem Dönmez’in canlandırdığı Handan karakterinin abisi Engin karakterine hayat verecek. Diziye ayrıca Ece Özdikici de avukat Hilal olarak Doğan ile aşk yaşayacak.

Yasak Elma’ya bir yeni oyuncu daha!

Melis Civelek ile Zeynep Gür’ün senaryosunu yazdığı eğlence ve entrika dolu dizi Yasak Elma’ya bir sürpriz oyuncu daha katıldı. Yasak Elma dizisine Kumru’nun yeni sevgilisi olarak bir isim daha geliyor.

Biran Damla Yılmaz’ın Yasak Elma dizsindeki yeni partneri Kenan Acar oldu. Kenan Acar dizide Kumru’nun yeni aşkı Altay olarak girecek. Altay ruhsal olarak zor günler yaşayan Kumru’yu etkilemeyi başaracak ve onun yanında olacak…

Başa dön tuşu