TEKNOLOJİ

Yatırım yapabileceğiniz 5 harika akıllı saat

Günümüz dünyasında, sadece birkaç on yıl önce saatlerin hiçbir telefonun yapamadığı şeyleri yapabilmesi şaşırtıcı değil. Size yalnızca saati ve bazı durumlarda tarihi söyleyecekleri zamanlar geride kaldı.

Akıllı saatler, kalp atış hızı ve tansiyon gibi beğenileri takip edebilir, bildirimlerinizi görmenize ve size bir şeyler hatırlatmanıza izin verir. Hayatın her alanında üretkenliği artırmak için yatırım yapmak için mükemmeldirler. Listemizdeki ilk beşe göz atın.

boAt Storm

Bu akıllı saat, paranızın karşılığını tam anlamıyla verir. 50 metre derinliğe kadar suya dayanabilir, fitness ve dış mekan için tasarlanmıştır ve bu nedenle oldukça dayanıklıdır ve adım sayısı, kalori sayımı, kalp atış hızı monitörü, takvim vb. Gibi özelliklerle birlikte gelir. Dezavantajları, 240X240 piksel dokunmatik ekran ve pahalı emsallerinden biraz daha düşük olan 8-10 günlük pil ömrü olabilir, ancak bu çalışabileceğiniz bir şeyse, bu saat tam size göre!

Garmin Vivoaktif 4

Yuvarlak kadranlı gümüş renkte mevcut olan bu akıllı saat 8.800,00 TL’ye satın alınabilir. 5ATM su geçirmezlik (yaklaşık 50m’ye eşdeğer) ile bu saat, okumalarındaki doğruluğu ile bilinir. Ekran kalitesi ve pil ömründe eksik olan şeyleri uyku izleme, spor salonu aktivite profilleri vb. gibi ek özelliklerle tamamlıyor.

Amazfit GTS 2 mini

Bu özelliklerle dolu teknoloji parçasının pil ömrü 14 güne kadardır ve tam olarak şarj olması yalnızca iki saat sürer. 1450 TL fiyatla satılan saat her kuruşuna değer. Müthiş pil ömrü ve 354X306 pikselde keskin bir ekran ile iyi bir tasarımda paketlenmiş fitness ve sağlık özelliklerinin mükemmel karışımı ile birlikte gelir. Ayrıca çeşitli renk seçenekleriyle gelir. Yaklaşık 50 metreye kadar suya dayanıklıdır ve normal adım sayısı, tarih ve saat göstergesi, kalp atış hızı monitörü vb. ile birlikte kronograf sunar.

Realme Watch S Pro

Bu saat, 454X454 piksel büyüklüğündeki ekranıyla son derece duyarlı bir dokunmatik ekrana, yalnızca iki saatlik şarjla 14 günlük pil ömrüne, telefonlarla son derece uyumludur ve arama, metin ve e-posta bildirimlerini görüntüleyebilir. Ayrıca, ‘telefonumu bul’ özelliği ve hareketsiz iseniz kendinizi nemlendirmeniz veya hareket etmeniz için hatırlatıcılar vardır. 5ATM su geçirmezliği ile bu saat 1.649,00 TL fiyatla satılıyor. GPS, istenildiği kadar doğru değildir, ancak tek sınırlama bu olabilir. Kadranı sadece siyah olarak satın alınabilse de kayışları siyah, mavi, turuncu ve yeşil renklerde mevcuttur.

Apple Watch Serisi 6

Bu saatin tanıtıma ihtiyacı yok. En büyük dezavantajlarından biri, bu saatin yalnızca iOS cihazlarla uyumlu olmasıdır, ancak bir tane varsa, bu saat hayatınıza oldukça ek olabilir. Birçoğu, bileğinizde olduğu için unutamayacağınız küçük bir telefon olarak gördü. Yalnızca sağlık ölçümlerinizi takip etmekle kalmaz, aynı zamanda anlamlı içgörüler de sağlar. Ayrıca telefonunuzdaki tüm bildirimleri ve hatırlatıcıları görmenize, müzik beğenileri üzerinde belirli bir derecede kontrol sağlamanıza ve hatta telefon aramalarını cevaplamanıza izin verebilir. Eşsiz görüntü kalitesi ve 50 m derinliğe kadar su geçirmezliği ile bu saat olabildiğince akıllıdır.

Başa dön tuşu