TEKNOLOJİ

Yemeksepeti Jet Ski İle Teslimat Dönemini Başlattı

Yemeksepeti teslimat seçeneklerinin sayısını arttırmaya devam ediyor.

Yemek sipariş uygulaması Yemeksepeti, 2001 yılında faaliyete başladı. Zaman içinde market ve mahalle gibi farklı kategorilerde hizmet veren şirket teslimat seçeneklerine de yenilikler getirdi. Geçtiğimiz dönemde robotlar ile otonom teslimat dönemine başlayan Yemeksepeti şimdi de jet ski ile teslimat sürecini başlattı.

Jet Ski İle Teslimat Marmaris Koyu’nda Başladı

Yemeksepeti Youtube kanalında yayınlanan videoda jet ski ile teslimatın görüntüleri başladı. İlk aşamada Marmaris Koyu’nda başlayan teslimat seçeneğinin zaman içinde diğer koylarda da geçerli olması bekleniyor. Yemeksepeti tarafından yapılan açıklama ”Türkiye’de yemeğin ve h-ticaretin öncü markası Yemeksepeti olarak, inovatif teslimat hizmetlerimize bir yenisini daha ekledik. Marmaris Koyu’nda bulunan teknelere, bölgedeki üye restoranlardan Jet Ski ile teslimat hizmetine başladık.” ifadelerine yer verildi.

Yemeksepeti Yeniliklere Devam Ediyor

Yemeksepeti’nin rakiplerinin sayısı son yıllarda hızla arttı. Rekabet kızışırken Yemeksepeti de çeşitli yenilikler yapmaya devam ediyor. Uygulama tasarımı değişikliği, robot ile otonom teslimat, jet ski ile teslimat gibi yenilikler ile kullanıcıların karşısına çıkan şirketin yakın zamanda benzer çalışmalara devam etmesi bekleniyor.

Başa dön tuşu