OTOMOBİL

Toyota Hem Fiyatları Hem de Özellikleri Yeniledi! Rakiplerine Kafa Tutan Corolla’nın Yeni Hali Şaşırttı!

Toyota Corolla, 2024 Şubat ayına güzel bir giriş yaptı. Aracın özelliklerini biliyor olabilirsiniz ama bu fiyatları ilk bizden duyacaksınız…

Toyota’nın yeni model Corolla aracına ait özellik ve fiyat bilgisi otomobil severlerin beğenisini kazandı. Uygun fiyatıyla bilinen araç, hem fiyat tarifesini koruyor hem de kalitesini bir tık üst seviyeye taşıyor. Toyota’nın yenilenen Corolla modeli, güncellenmiş özellikleri ve donanımlarıyla otomobil severlerin beğenisine sunuluyor. Yapılan açıklamaya göre, yeni versiyon Vision Plus ve mevcut Dream, Dream X-Pack, Flame X-Pack ve Passion X-Pack versiyonları ile piyasada yerini alıyor.

Yenilenen Toyota Corolla’da Neler Var?

Yeni model yılı geçişi ile birlikte, 3. Nesil Toyota Safety Sense Güvenlik Sistemi artık tüm versiyonlarda standart olarak sunuluyor. Bu güvenlik paketi; ön çarpışma önleyici sistem, trafik işareti algılama sistemi, kavşakta çarpışma önleme, proaktif sürüş desteği, acil durum sürüş durdurma sistemi ve güvenli çıkış asistanı gibi önemli özellikleri içeriyor. Vision Plus paketi, geri görüş kamerası, kendiliğinden kararan iç dikiz aynası, sesli komut sistemi ve elektronik park freni gibi donanımlarla geliyor. Ayrıca, bu versiyon ile ilk kez sunulan Toyota Touch 9 inç multimedya sistemi, kablosuz Apple CarPlay ve Android Auto akıllı telefon bağlantı özelliklerini de içeriyor. Üst versiyonlarda ise premium led farlar, kablosuz şarj ünitesi, Nanoe-X hava temizleme teknolojili çift bölgeli otomatik klima ve sürücü-ön yolcu koltuk ısıtma gibi premium özellikler bulunuyor.

Yenilenen Toyota Corolla Satış Fiyatı

Yenilenen Toyota Corolla, 1 milyon 165 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu belirtiliyor. Toyota, güncellenmiş Corolla modeliyle kullanıcılarına daha güvenli ve konforlu bir sürüş deneyimi sunmayı hedefliyor. Bu yenilikler, Toyota’nın güvenlik ve teknoloji alanındaki yenilikçi yaklaşımını yansıtıyor ve Corolla’yı segmentinde güçlü bir seçenek haline getiriyor.

Başa dön tuşu