MEDYA

Yıldız Çağrı Atiksoy’un gelinliği sosyal medyayı ikiye böldü

Oyuncu çift Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay’ın muhteşem düğün töreninden kareler gelmeye başladı. Uzun bir süredir birliktelikleri devam eden ve geçtiğimiz aylarda nişan yüzüklerini takarak evliliğe ilk adımlarını atan ünlü çiftin nikahları kıyılmış ve sıra düğüne gelmişti. Nişan töreni, kına gecesi ve nikah töreninde tercih ettiği kıyafetlerle herkesin beğenisini toplayan güzel oyuncu Yıldız Çağrı Atiksoy’un gelinliği ise merak konusu olmuştu. Herkesin gözünü çevirdiği gelinlik sosyal medyayı adeta ikiye böldü.

Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy’un düğü sosyal medyanın gündemine oturdu. Haftalardır merakla beklenen düğün töreninde ünlü yağmuru vardı. Bir döneme damgasını vuran Yıldız Çağrı Atiksoy’un da oyuncu kadrosunda yer aldığı Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinin oyuncuları da düğün töreninde yerini aldı. Merakla beklenen düğünde en merak edilen detay ise güzel oyuncunun gelinliği oldu. Atiksoy’un tercih ettiği gelinlik sosyal medyayı ikiye böldü.

ÜNLÜ OYUNCULARIN DÜĞÜNÜNDEN İLK KARELER

Geçtiğimiz aylarda İzmir’de aile arasında nişan töreni yapan ve evliliğe ilk adımlarını atan ünlü oyuncular Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy’un düğünü görkemli bir törenle gerçekleşti. Dün akşam aileleri ve yakın dostlarının katılımıyla gerçekleşen düğünde tüm gözler güzel oyuncunun gelinliğindeydi. Nişan kıyafeti, kına gecesinde tercih ettiği bindallısı ve nikah töreninde giydiği sade ve şık elbisenin ardından gelinliği merak konusu olan Atiksoy’un tercih ettiği gelinliği görenler ünlü oyuncuyu yorum yağmuruna tuttu.

TARTIŞMA YARATAN GELİNLİK

Düğün töreni için Retro tarzında bir gelinlik tercih eden Yıldız Çağrı Atiksoy’un gelinliği sosyal medyanın gündemine yerleşti. Sosyal medya kullanıcılarının büyük çoğunluğu güzel oyuncunun gelinliğini beğenirken bazıları ise gelinliğin göğüs kısmındaki düşüklüğü eleştirdi.

 

Başa dön tuşu