SPOR

Yıldız Kızlar Futbol Takımı şampiyon oldu.

Çıktıkları her müsabakayı farklı skorlar ile kazanan Karataş Tuzla Ortaokulu Kadın Futbol Takımı turnuva boyunca toplamda 26 gol atarken namağlup olarak gol yemeden şampiyonluklarını ilan ettiler.

Gerçekleştirilen turnuvanın final müsabakalarında Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, İlçe Milli Eğitim Müdiresi Semender Karabulut katılım gösterir iken, şampiyon olan Tuzla Ortaokulu Kadın Futbol Takımına kupa ve madalyaları Başkan Topuz tarafından takdim edildi.

Başkan Topuz; “ Kızlarımızın gösterdiği başarı ve verdikleri mücadele karşısında takdir ediyoruz. Karataş’ın ilk Kadın Futbol takımını oluşturan kızlarımız, 3 senede birçok başarı elde etmişler. Bu müsabaka ile bizlere azim ile çıktıkları yolda ne kadar istekli olduklarını kanıtladılar ve ilçemizde bir ilki gerçekleştirip şampiyon olarak bizleri gururlandırdılar. İlçemizde sporun her noktada ciddiyet ile ele alınması gereken bir kavram olduğunu düşüncesi ile gösterdikleri üstün başarı ve gayretleri sebebi ile Karataş Tuzla Ortaokulu Kadın Futbol Takımı oyuncularımızı kutluyor nice başarılar elde etmelerini temenni ediyorum. “dedi.

Başa dön tuşu