ÜNİVERSİTE

Yılın Yenilikçi Hemşiresi Ödülü Çukurova Üniversitesine

DoktorClub tarafından Okan Üniversitesi Tıp Fakültesi ve İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Spor Hekimliği Anabilim Dalı bilimsel işbirliği ile düzenlenirken bu yıl Çukurova Üniversitesine de bir ödül geldi.

Ülkemizde sağlık sektörü profesyonelleri ve paydaşlarının çalışmalarını daha iyiye ve daha kaliteliye yönlendirmek, sağlık hizmet sunumunda yaratıcı, ilham verici ve yenilikçi fikirlerin ortaya konup uygulamaya geçirilmesini teşvik etmek amacıyla her yıl gerçekleştirilen Doktorclub Awards ödül töreni bu yılda 20 bin 500 sağlık profesyonelinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Sektörde farklılık ve farkındalık yaratarak öne çıkan proje, araştırma ve uygulamaların artmasına katkıda bulunmak amacıyla organize edilen Türkiye'nin Sağlık Ödülleri etkinliğinde Çukurova Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Şenay Çetinkaya da ödüle layık görüldü.

 

Doctorclub Awards Yenilikçi Hemşire Ödülü Doç. Dr. Şenay Çetinkaya’ya Verildi

Doç. Dr. Çetinkaya, bu yıl ilk kez katılımı olan ve ilk kez verilen Yılın Yenilikçi Hemşiresi Kategorisinde projesiyle ödüle layık görüldüğünü belirterek “Doktorclup Awards 2019 ödül törenine şimdiye kadar Yılın Yenilikçi Hemşiresi kategorisinde proje ile başvuran olmamış. Bu yıl bana davet gelmişti ve başvurmuştum. Epeyce başvurular oldu bu yıl. Bir yıl süren jüri değerlendirmeleri sonucu finale de kalmıştım. Yaklaşık 20 bin 500 doktorun üye olduğu platformda oylamalar sonucu ülkemizde bir ilk olarak Yılın Yenilikçi Hemşiresi ödülünü kazandığımı öğrendim. Çukurova Üniversitesi bir ilke daha önderlik yaptı. Yılın Yenilikçi Hemşiresi bizim üniversitemizden çıktı ve 5 patent projemin 1 tanesi de bu yıl bu ödülle taçlandı. Geçen yıl Uluslararası Buluş Fuarında da başka bir patent projemle 1 gümüş madalya kazanmıştım.” şeklinde konuştu.

Başa dön tuşu