SARIÇAM

Yolculuk Çanakkale

Başkan Bilal Uludağ,  amaçlarının Çanakkale’de yaşanan kahramanlık destanın yerinde görülmesi olduğunu belirterek, “Manevi duyguların en üst seviyeye çıktığı Çanakkale’de, ecdadımızla vatandaşlarımızı buluşturmak istiyoruz. 

 

Çünkü her Türk’ün Çanakkale’yi mutlaka görmesi gerekir. 2 yıldır olduğu gibi, bu yılda da Sarıçam ilçemizde ikamet eden vatandaşlarımızı talep doğrultusunda Çanakkale’ye götüreceğiz.”dedi.

 

Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından organize edilen Çanakkale’ye Minnet Yolculuğuna gitmek isteyen vatandaşların Belediyeye gelerek Turkuaz Masaya, kimlik fotokopileri ve ikametgâhları ile müracaat etmeleri gerektiğini belirten Başkan Uludağ,” Yapılan planlama doğrultusunda vatandaşlarımızı Çanakkale’ye götüreceğiz.

 

Geçtiğimiz 2 yılda 2000’den fazla kişiyi götürdük. Bu gezideki tek amaç, gidecek olan kişilerin bu toprakların kolay kazanılmadığını, atalarımızın 102 yıl önce büyük bedellerle bu vatanı bizlere emanet edildiğini görmelerini sağlamaktır. Özellikle gençlerimizin ecdadımızı daha iyi tanıması için bu tür etkinlikleri sürekli düzenleyeceğiz. “diye konuştu.

Başa dön tuşu