YÜREĞİR

YÜREĞİR BELEDİYE ŞANTİYESİ YENİLENİYOR

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, ‘Kamu kaynaklarını doğru kullanarak daha yaşanabilir bir Yüreğir için çalışıyoruz’ dedi.

Bünyesinde Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü’nün yanı sıra Temizlik İşleri, Park ve Bahçeler ve Fen İşleri Müdürlüğünü bulunduran Yüreğir Belediyesi şantiyesi bakım ve onarımdan geçirilerek yenileniyor.

Çalışma büroları, demir atölyesi, inşaat ve yol birimlerine ait atölyeler, makine ikmal bakım ve onarım atölyeleri ile tüm araçların park edilebileceği araç parkı Yüreğir ilçe sakinlerine yakışır bir şekilde daha verimli hizmet üretilmesi amacıyla modernize ediliyor.

Bu kapsamda alınan yeni araçlar da belediye araç parkuruna kazandırıldı. 7 adet çöp kamyonu, 6 adet çöp taksi, 3 adet mini süpürge, 2 adet cenaze aracı, 9 adet çift kabinli kamyonet, 2 adet kazıcı-yükleyici, 1 adet asfalt yama silindiri toplamda 30 yeni araç Yüreğirli’nin hizmetine sunuldu.

Bütün belediye araçlarının bakım ve onarımını düzenli bir şekilde yapan Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü ayrıca ilçe sakini engelli bireylerin araçlarına bakım ve onarım hizmeti vermeye başladı.

Giysi kutuları ve özellikle kırsal mahalleler için otobüs durakları üreten şantiye çalışanları, kanal üzerine yerleştirilen yaya köprülerinden, Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün parklara yerleştirdiği oturma banklarına kadar birçok ürünü belediyenin öz kaynakları ile imal ediyor.

Yaptıkları çalışmalarda mevcut kaynakların doğru ve yerinde kullanılması ilkesini benimsediklerini belirten Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, “Kamu kaynaklarının vatandaşlarımızın yararına kullanılması için çalışıyor, hizmet ettiğimiz ilçe sakinlerimize daha yaşanabilir bir şehir için çaba sarf ediyoruz. Hizmetlerimizi üretirken bir yandan da daha iyi hizmet ve çalışmalar üretebilmek amacıyla belediyemizin birimlerinin de fiziki mekanlarını ve tesislerini iyileştirmeye, geliştirmeye çalışıyoruz. Bu bilinçle yenileme çalışması yaptığımız şantiyemiz artık üretime de başladı. Yüreğir’imize hayırlı olsun” dedi.

Başa dön tuşu