YÜREĞİR

YÜREĞİR BELEDİYESİ MANAVGAT’A YARDIMA GİTTİ

Daha önce Kozan, Aladağ, Yüreğir ve Kadirli yangınlarında aktif olarak katılıp yangın söndürmeye destek olan Yüreğir Belediyesi iş makinaları ve Yüreğir Arama Kurtarma Ekibi (YAKUT), Manavgat’ta devam eden yangınların söndürülmesine destek olacak.

Ülkemizin birçok noktasında çıkan yangınların akciğerlerimiz olarak kabul edilen ormanlarımızın yanmasına sebep olduğunu belirten Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir ‘Zaman bir ve beraber olma zamanıdır. Bir ve beraber olduğumuz sürece bütün sıkıntıları aşarız. Bu amaçla bizden kim yardım ve destek isterse her zaman yardıma koşmaya hazırız. Ekiplerimiz bölgemizde çıkan yangınlara aktif olarak katılarak söndürülmesine destek olmuşlardır. Şimdi ise Manavgat’talar. Oradaki söndürme çalışmalarına ve vatandaşlara yardıma lojistik destek vermeye gittiler. Vatanımızın her karış toprağından bize ihtiyaç varsa biz orada olmaya devam edeceğiz. Ülkemiz birlik ve beraberlik ile bütün sıkıntıların üzerinden gelecektir ’ şeklinde konuştu.

Yüreğir Belediyesi Arama Kurtarma (YAKUT) ekibi ve su tankeri Manavgat’a giderek yangın söndürme çalışmalarına destek vermeye başladılar.

 

Başa dön tuşu