YÜREĞİR

YÜREĞİR’DE SPOR TESİSİ SAYISI HIZLA ARTIYOR

Yüreğir Belediyesi gençleri ve çocukları sporla buluşturmak ve sporla daha sağlıklı nesillerin yetişmesini sağlamak amacıyla ilçeyi spor tesisleri ile donatıyor. Her mahalleye bir spor tesisi hedefi ile yola çıkan Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan Yakapınar, Yavuzlar ve Belören Mahallelerinde inşaatı bitmek üzere olan 3 spor tesisi ile birlikte ilçeye şuana kadar 12 spor tesisi kazandırdı.

 

Yüreğirli gençlerin sporla buluşması amacıyla Yüreğir’e 12 adet spor tesisi kazandırdıklarını belirten Başkan Çelikcan “PTT Evleri, Levent, Çamlıbel, Camili, Solaklı, Doğankent, Sarıçam, Çağırkanlı ve Akpınar Mahallelerimizde spor tesislerimiz tamamlandı. Yakapınar, Yavuzlar ve Belören Mahallelerimizdeki spor tesisi çalışmalarımızda tamamlanmak üzere. Bu sayıyı hızla artıracağız. Yüreğir zamanla hedeflerimiz doğrultusunda yeni spor tesisleri ile tanışacak.” diye konuştu.

 

BAŞKAN ÇELİKCAN:  “SPOR İLE ZİNDE NESİLLER”

Yüreğir’i spor tesisleri ile donatarak gençleri sokağın olumsuz etkisinden uzak tutmayı hedeflediklerini belirten Başkan Çelikcan “7 yılda ilçemize sayısız eserler kazandırdık.  Belediyenin kısıtlı imkanları ile yaptığımız yatırımların yanı sıra öncü olduğumuz kamu yatırımları ve özel yatırımlarla Yüreğir’in çehresi değişti, değişiyor. Bu tesislerimizle gençlerimizi sokağın olumsuz yönlerinden kurtarmayı amaçlarken sağlıklı ve zinde nesiller hedefliyoruz. Bu doğrultuda Yüreğir’in daha yaşanabilir bir ilçeye dönüşmesi için bütün gayretimizle çalışıyoruz.” şeklinde konuştu.

Başa dön tuşu