YÜREĞİR

YÜREĞİR’DE YOL SORUNU TARİH OLACAK

Özgür Mahallesi'nde yapılan asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Kocaispir, çalışmaların kesintisiz devam etmesi için planlı ve programlı bir şekilde hareket ettiklerini söyledi. Yüreğir'de yol sorununun tarihe karışacağını ifade eden Başkan Kocaispir, "Sorumluluk alanlarımızdaki tüm yolları sıcak asfalt yapmayı hedefliyoruz. Yüreğir'de stabilize yol tarihe karışacak. Özgür mahallemiz uzun zamandır ihmal edilen bir mahallemizdi. Vatandaşlarımızın haklı ve makul talebi doğrultusunda bu yolun yapılması gerektiğini düşünerek derhal programımıza aldık. Diğer mahallelerimizde de hizmetlerimiz artarak devam edecek.” dedi.

 

Asfalt yapım işlerinde çalışan işçilerin kavurucu sıcakta hizmet ürettiğini hatırlatan Başkan Kocaispir “Arkadaşlarımız hem hava, hem de asfaltın kavurucu sıcaklığıyla mücadele ediyor. Meşhur Adana sıcağına bir de asfalt sıcağı eklenince yaklaşık 150 derecelik bir ortamda Yüreğirli hemşehrilerimizin yaşam kalitesini yükseltmek için ter döküyorlar. Tabi ki her şey daha yaşanabilir bir Yüreğir için. Yürekten kutluyorum.” şeklinde konuştu.

 

Çalışmaların tüm kurumlar ile ortak hareket ederek yapıldığını kaydeden Başkan Kocaispir, "Yol çalışması maliyetli ve zor bir iş. Mahallelerimizin durumuna göre yol çalışması yapacağımız sokakları ve mahalleleri, diğer kurumlara da bildiriyoruz. Yollarımızın yap-boz tahtasına dönmesini istemiyoruz" diye konuştu.

 

Hiçbir ayrım yapmadan, tüm Yüreğirli vatandaşlara eşit hizmet götürme gayreti içinde olduklarını vurgulayan Kocaispir, "Yüreğir'de her kesimin, herkesin belediye başkanıyım. Hangi siyasi görüşten, hani parti mensubu olursa olsun, herkes bizden eşit hizmet görecek." dedi.

 

Başa dön tuşu