SPOR

Yusuf Demir Galatasaray taraftarını coşturdu! TFF’ye kazan kaldırdılar

Sarı kırmızılıların yeni transferi Yusuf Demir, çıktığı ilk maçta taraftarı mest etti. Deplasmanda Kasımpaşa ile mücadele eden Galatasaray’ın yeni transferi sosyal medyanın gündemine yerleşti. 19 yaşındaki genç futbolcunun sergilediği başarılı performans Galatasaray taraftarını coşturdu. Genç futbolcunun Türk statüsünde oynamaması ise başta Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’u sonra da taraftarları isyan ettirdi. Duruma isyan eden taraftarlar TFF’ye adeta kazan kaldırdı.

Galatasaray’ın yeni transferi Yusuf Demir sosyal medyanın gündemine oturdu. Galatasaray’da forma giymeye başlayan 19 yaşındaki futbolcu yeni takımıyla ilk maçına çıktı ve sonradan dahil olduğu Kasımpaşa maçında muhteşem bir performans sergiledi. Yusuf Demir’in muhteşem performansı sarı kırmızılı taraftarı mest etti. Galatasaray taraftarlarından TFF’ye Yusuf Demir çağrısı geldi.

YUSUF DEMİR MEST ETTİ

Yeni sezonun 6. haftasında deplasmanda Kasımpaşa’nın konuğu olan Galatasaray, Gomis ve Kerem Aktürkoğlu’nun golleriyle karşılaşmayı 3-2 galibiyetle tamamladı. Galatasaray’ın yeni transferi Yusuf Demir ise sarı kırmızılı formayla çıktığı ilk maçında harikalar yarattı. Sonradan oyuna dahil olan ve başarılı performansıyla kendine hayran bırakan genç futbolcu Galatasaray taraftarını mest etti.

TFF’YE YUSUF DEMİR ÇAĞRISI

Avusturya doğumlu 19 yaşındaki genç futbolcu Yusuf Demir’in Türk statüsünde oynamaması başta Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk daha sonra da Galatasaray taraftarının tepkisine neden oldu. Yusuf Demir’in Türk statüsünde oynamamasına isyan eden Galatasaray taraftarları TFF’ye çağrıda bulunarak bu sorunun çözülmesini istedi.

OKAN BURUK’TAN YUSUF DEMİR AÇIKLAMASI

Maçın ardından önemli açıklamalarda bulunan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ise ‘Yusuf Demir, her şeyi Türk olan çocuk. Milli Takım tercihi de açık değil. Biz mi tercih etmedik yoksa Yusuf mu, o da tam net değil. Yusuf’un Türk statüsünde oynaması gerekli. Sadece Galatasaray’da değil. Bizden olan insanların yabancı statüsünde oynaması garip.’ ifadelerine yer verdi.

 

Başa dön tuşu