SEYHAN

Zabıta, yeni yıl öncesi denetimi sıklaştırdı

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, yoğun yağışın düştüğü ilçede mağdur vatandaşın yaşadığı olumsuzluğu en aza indirmek amacıyla belediye ekibiyle birlikte mesaisini sorunları çözmek için harcamaya devam ediyor. 24 saat çalışma esasına göre görevlendirilen ekipler yaşanan olumsuzluklara anında müdahale edebiliyor. Başkan Akay su baskını yaşanan mahallelerde teknik ekibiyle denetim yaparak, sorunların ivedi olarak çözülmesi için talimatlar veriyor.

BAŞKAN AKAY, EKİBİYLE BİRLİKTE MAHALLELERDE

Başkan Akay, beraberinde belediye teknik ekibi olduğu halde mahallelerde inceleme yaptı. Akkapı Mahallesinin yeni yerleşim alanında inceleme yapan Başkan Akay altyapısı ASKİ tarafından yapılan sokakları inceledi. Başkan Akay, bölgede ASKİ’nin alt yapısını tamamladığı sokaklarda öncelikli olarak yolun yapıldığını kaydetti. Başkan Akay, “Yeni yerleşim bölgesi olan alanda, ASKİ’nin altyapı çalışması sürüyor. Temiz su ve kanalizasyon alt yapısı biten sokakları hemen düzenleyip halkın kullanımına sunuyoruz” dedi.  Yağmurluk ve çizme giyerek halkı dinleyen Başkan Akay daha sonra ekibiyle birlikte inceleme yapmak üzere diğer mahallelere geçti.

SEYHAN ZABITA, GIDA MÜHENDİSLERİ İLE DENETİMDE

Seyhan Belediyesi Adana’da son 56 yılın en yoğun yağışı nedeniyle oluşan su baskını ve olağanüstü durumda da halkın sağlığı ve refahı için rutin işlemlerini aksatmıyor. Seyhan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ve Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğüne bağlı Gıda Mühendisleri yılbaşı öncesi şekerleme ve kuruyemişçilerin denetimini sürdürdü. Ekipler denetimlerini aralıksız olarak sürdürecek.

Başa dön tuşu