GENEL

Zafer Partisi kurucu üyesi Soner Çam Ümit Özdağ’ın kendisini dövdürdüğünü iddia etti

Son dönemde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile yaşadığı tartışmalarla gündeme gelen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ hakkında gündeme bomba gibi düşen bir iddia ortaya atıldı. Zafer Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Soner Çam, Ümit Özdağ’ın kendisini dövdürdüğünü iddia etti ve kanlar içindeki fotoğrafını paylaştı. Çam, kendisiyle birlikte arkadaşının da darp edildiğini öne sürdü.

Sosyal medya hesabından kendisiyle birlikte darp edilen arkadaşının yüzü yaralı, üstünde başında kanlar olan bir fotoğrafını paylaşan Soner Çam, Ümit Özdağ’ın tuttuğu adamlar tarafından dövüldüklerini iddia etti. Yaşananların ardından zehir zemberek açıklamalara yer veren Çam, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın tuttuğu 20 kişi tarafından dövüldüklerini ve Zafer Partisi’nden istifa ettiğini belirtti.

ÜMİT ÖZDAĞ HAKKINDA FLAŞ İDDİA

Zafer Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Soner Çam, Zafer Partisi’nden istifa ettiğini açıkladı. İstifasıyla birlikte çok ciddi iddialar da oryaya atan Çam, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla siyaset gündemini salladı. Ümit Özdağ’ın tuttuğu 20 kişi tarafından dövüldüğünü iddia eden Çam, ‘Zafer Partisi Kurucular Kurulu Üyeliği’nden ve parti üyeliğinden istifa ettim. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne başkaldıran Ümit Özdağ, azmettirerek beni ve arkadaşımı 20 kişiye darbettiler.’ ifadelerini kullandı.

ARKADAŞININ KANLAR İÇİNDEKİ FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI

Arkadaşıyla birlikte Ümit Özdağ’ın tuttuğu adamlar tarafından dövüldüklerini iddia eden Soner Çam, arkadaşının kanlar içindeki fotoğrafını da paylaştı. Sosyal medyanın gündemine bomba gibi düşen iddia çok konuşulurken konuyla ilgili çok sayıda yorum geldi. Soner Çam’ın bu iddialarının ardından gözler Zafer Partisi ve Ümit Özdağ’a çevrildi.

Başa dön tuşu