MEDYA

Zeynep Bastık ve Seren Dal aşkını sosyal medya paylaşımları ele verdi

Tolga Akış ile evliliğini noktalayan ünlü şarkıcı Zeynep Bastık’ın yeni bir aşka yelken açtığı ortaya çıktı. 2 ay önce boşanan ve boşanma sürecinde magazin gündeminden düşmeyen Bastık, gönlünü yurt dışında fotoğrafçılık yapan Seren Dal’a kaptırdı. İlişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden ikilinin beraberlikleri sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla ortaya çıktı.

Yaklaşık 1 aydır birlikte oldukları belirtilen Zeynep Bastık ile Seren Dal çiftinin aşklarını gözlerden uzak yaşamak istedikleri öğrenildi. Haziran ayında Tolga Akış ile boşanan Bastık, evliliğini tek celsede bitirmişti. Gönlünü yurt dışında fotoğrafçılık yapan Seren Dal’a kaptıran Bastık ve sevgilisinin sosyal medya paylaşımları yeni aşkı ele verdi. Çiftin geçtiğimiz gün aynı ayna karşısında poz vererek sosyal medya hesaplarından paylaşım yaptıkları görüldü.

YENİ AŞKA YELKEN AÇTI

Şimdilerde ‘Ara’ şarkısıyla zirveyi yakalayan ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, özel hayatıyla da magazinin en üst sıralarında yer alıyor. 2 ay önce Tolga Akış ile tek celsede boşanan ünlü şarkıcı yeni bir aşka yelken açtı. 2. Sayfa’nın haberine göre Bastık, yurt dışında fotoğrafçılık yapan Seren Dal ile beraber. Çiftin aşkının ise sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla ortaya çıktığı öğrenildi. Geçtiğimiz gün aynı ayna karşısında poz veren Bastık ve Dal çifti, peş peşe sosyal medyadan paylaşım yaptı. Çiftin ilişkilerini gözlerden uzak yaşamak istediği öğrenildi.

BOŞANMA KARARINI SOSYAL MEDYADAN DUYURMUŞTU

Son dönemin en iyi çıkış yapan şarkıcılarından biri olan Zeynep Bastık, güçlü sesi ve şarkılarıyla başarısını koruyor. Sevilen şarkıcı, geçen sene Temmuz ayında Tolga Akış ile nikah masasına oturmuştu. Evliliklerinde sorun yaşayan çift, boşanma kararı almış ve Zeynep Bastık bu kararı sosyal medya hesabından duyurmuştu. Boşanma kararını sevenleriyle paylaşan Bastık, ‘Tolga benim için bir sevgiliden veya eşten çok daha fazla oldu hep. O yüzden bu evliliği sonlandırma kararı alırken çok dramatize etmedik. Birbirimizin hayatından çıkmıyor, sadece şekil değiştiriyoruz. Ve birbirimizi çok seviyoruz.’ demişti.

Başa dön tuşu