GENEL

ZUHAL OLCAY İLE GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER.

Baro Başkanı Av. Veli Küçük, gecede, ülke olarak yaşanan sıkıntılı sürece değinirken, sahne alan sanatçı Zuhal Olcay'a teşekür etti. 95 yıllık, Cumhuriyetin kazanımlarına sonuna kadar sahip çıkacakları mesajını verdi.

 

BAŞKAN AV. KÜÇÜK; "TAVRI VE DURUŞU İLE ÖNCÜ BAROYUZ"

 

Adana Baro Başkanı Av. Veli Küçük, yaptığı açılış konuşmasında şunları söyedi: "Bizler yargının üç temel ayağından birini temsil eden avukatlarız. Geçtiğimiz bir yıl süresince savunmanın sorunları ile ilgili yargının ihtiyaçları konusunda aklımızın erdiği, dilimizin döndüğü kadar söylenecekleri konuşup, tartıştık. Dileğim odur ki, bundan sonraki süreçte bu sorunlar yaşanmasın veya en aza indirgenebilsin. Yorucu ve stresli bir yılı geride bıraktık. Cumhuriyet ile yaşıt, Türkiye'nin altıncı büyük barosuyuz. Baromuz sadece sayısal olarak değil, tavrı, duruşu ve hukuk devleti, demokrasi, hak ve özgürlüklere sahip çıkan özelliğiyle de öncü barodur. Yılın yorgunluğunu ve haftanın yorgunluğunu atacağız. Cumhuriyetimizin 95 yıllık kazanımlarını koruyup, geliştirerek Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün ışığında aydınlanma ve çağdaşlaşma yolunda güneşli güzel günlerin hep bizimle olmasını diliyorum. Bizlere destek olan Adana Barosu mensubu meslektaşlarıma sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Hepinize mutlu ve güzel bir gece geçirmenizi diler, sevgi ve saygılarımı sunarım"

 

OLCAY "KENDİMİ GÜVENDE HİSSEDİYORUM"

 

Baro tarafından düzenlenen görkemli baloda 'Zuhal Olcay' sahne aldı. Olcay, gecede, kendisine ait en sevilen şarkılarını seslendirdi.

 

Zuhal Olcay,  sahneden savunma mesleğinin temsilcileri avukatları selamlarken; meslektaşlarımızı 'İyi ki geldiniz, iyi ki geldim. Tamamı avukat olan salonda kendimi çok güvende hissediyorum.' sözleri ile uzun süre alkışlandı. İlerleyen dakikalarda avukatlar, halay ve danslar ile pisti bir an olsun boş bırakmadılar.

 

Baloya; Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, CHP Milletvekilleri Levent Gök, Zülfükar İnönü Tümer, Adana Adli Yargı Komisyon Başkanı Mehmet Ali Çolak, Adana Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, Başsavcı Vekili Cumali Tülü,  Başsavcı Vekili Birsen Türkoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Ayhan Barut, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, bir çok oda ve sivil toplum kuruluşu başkanı, çok sayıda avukat, stajyer avukat, basın mensubu ve davetli katıldı.

 

Konuşmanın ardından Adana Baro Başkanı Av. Veli Küçük, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Yönetim Kurulu Üyelerinin  pasta kesimi devam etti.

 

Program sonunda Baro Başkanımız sanatçı Zuhal Olcay'a eşi Dilek Küçük, Personelimiz Aysun Düzenciler'in kızı Ayda ile birlikte çiçek takdim etti, kentimizin sembolü tarihi Taşköprü ve Büyüksaat resimli bir tabak hediye ettiler.

 
 

Başa dön tuşu