GENEL

Hekimler Arası Futbol Turnuvasının 9.’Su Başladı

Adana Tabip Odası tarafından geleneksel hale getirilen, hayat kurtaran hekimlerin yeşil sahada hünerlerini gösterdiği futbol turnuvası, bu yıl da büyük çekişmeye yeniden sahne olacak. A ve B olmak üzere iki grupta 8 takımının yer aldığı turnuvada, Adana şampiyonu belirlenecek.

 

MESLEKTEKİ BAŞARI, SPORA DA YANSIYOR

Şirin Halı Sahada.  düzenlenen turnuvanın kura çekimlerinin ardından oluşturulan fikstür ile ilk start verildi. Turnuva hakkında bilgi veren Adana Tabip Odası Başkanı Doç. Dr. Ali İhsan Ökten, “Turnuvada şampiyon olmak isteyen takım oyuncuları mesleklerindeki başarıyı sporda da göstermiş olacak. Rakip takım oyuncularının hepsi deneyimli. Hepsinin hedefi şampiyon olmak. Biz hekimler zor şartlar altında çalışıyoruz. Hekim arkadaşlarımız sanatın ve sporun çeşitli dalları ile ilgilenerek mesleklerindeki zorlukları ve yorgunlukları bu şekilde unutmak istiyorlar. Biz de bu süreçte Adana Tabip Odası olarak meslektaşlarımıza yardımcı oluyoruz. Tüm takımlarımıza başarılar diliyorum.” Dedi.

 

FİNAL; 14 MART’TA

Adana Tabip Odası Geleneksel 9. Futbol Turnuvası, A Grubunda Acıbademspor, Redkitspor, FC Başkentspor ve Balcalı Asistanspor. B Grubunda Beyinspor, Güneyspor, Ürospor ve Seyhan Başkentspor takımlarından oluşuyor. Şampiyona 14 Mart tarihinde final karşılaşması ile son bulacak.

Başa dön tuşu