MEDYA

İstanbul’daki etkinliğe davet edilen Haluk Levent yanlışlıkla Adana’ya gitti

Ünlü şarkıcı Haluk Levent, Adana Valisi tarafından İstanbul’da düzenlenen Adana Lezzet Günleri’ne davet edildi. Ancak ünlü şarkıcı daveti çok yanlış anladı ve İstanbul’da düzenlenen etkinlik için Adana’ya gitti. Başından geçen olayı sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşan Haluk Levent, yanlış anlaşılma üzerine Adana’ya gitmesi olayıyla herkesi güldürdü. Olayı detaylarıyla anlatan ünlü şarkıcının paylaşımına yorum ve beğeni yağdı.

AHBAP Derneği’nin kurucusu ünlü şarkıcı Haluk Levent, davet edildiği bir etkinlik için Adana’ya gitti. Ancak Levent’in katılacağı etkinlik İstanbul’da düzenleniyordu. Davet için Adana’ya giden ancak İstanbul’da olması gerektiğini öğrendikten sonra büyük bir şaşkınlık yaşayan ünlü şarkıcı başından geçen bu olayı sosyal medya hesabından takipçileriyle de paylaştı.

YANLIŞLIKLA ADANA’YA GİTTİ

Ünlü sanatçı Haluk Levent, Adana Valisi Süleyman Elban tarafından Adana Lezzet Günleri’ne davet edildi. Davet üzerine uçağa atlayıp Adana’ya giden Levent, organizasyonun İstanbul’da olduğunu öğrendikten sonra kısa süreli bir şaşkınlık yaşadı. Vali Süleyman Elban ile telefon görüşmesi gerçekleştiren Levent, organizasyonun İstanbul Ortaköy’de olduğunu öğrendi.

‘AMA BEN ADANA’YA GELDİM’

Başından geçen olayı sosyal medya hesabından takipçileriyle de paylaşan Haluk Levent, herkesi güldüren olayı şu sözlerle paylaştı;

‘İki gün önce Adana Valisi Sayın Elban aradı.

– Adana Lezzet Günleri kapsamında 27 Eylül’de bir kahvaltı veriyoruz. Gelir misiniz?

– Tabii ki Sayın Valim.

– Az önce:

– Sayın Valim sabah kahvaltı nerede?

– Ortaköy’de.

– Ortaköy! Ama ben Adana’ya geldim.

– Yapmayın ya.

Az önce bu durum yaşandı. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ı aradım. O da Valimiz Süleyman Elban yanımda Haluk’çuğum dur telefonu vereyim dedi. Valimiz de inanamadı. Ben Adana’ya çağırıldım zannederken tüm Adana İstanbul’a toplanmış ben ise Adana’ya gelmişim.’

Başa dön tuşu