MEDYA

Ve geri sayım başladı! EDHO’nun Hızır’ı Oktay Kaynarca Cezayir karakteri ile dönüyor, beklenen yayın tarihi belli oldu

Kurtlar Vadisi'nde Çakır, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Hızır karakteriyle hafızalara kazınan Oktay Kaynarca'ya olan özlem sona eriyor. Başarılı performansı ile izleyicilerin gönlünü kazanan usta oyuncu Oktay Kaynarca yeni karakteri Cezayir ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Oktay Kaynarca'nın Cezayir karakterine hayat vereceği Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin yayın tarihi belli oldu.

Son olarak ATV ekranlarında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Hızır karakterine hayat veren Oktay Kaynarca Birgül dizinin yayından kaldırılması sonrasında kendi yapım şirketini kurmuştu. Oktay Kaynarca’nın yine ATV’de yayınlanacak olan yeni dizisinin adı da Ben Bu Cihana Sığmazam olmuştu. Merakla beklenen yeni projesinin çekimlerine başlayan Oktay Kaynarca’nın izleyici karşısına çıkacağı tarihte belli oldu. Geçtiğimiz günlerde ilk tanıtım fragmanı yayınlanan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin yayın tarihi ATV tarafından açıklandı.

Kurtlar Vadisi dizisinde Çakır, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Hızır karakterleri ile hafızalara kazınan Oktay Kaynarca yeniden ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Hayat verdiği karakterleri adeta yaşayan ve performansı ile izleyicilerin gönlünde taht kuran Oktay Kaynarca’nın yeni projesi ben Bu Cihana Sığmazam büyük bir heyecanla bekleniyor. ATV’de yayınlanacak olan dizinin ilk tanıtım fragmanı geçtiğimiz günlerde izleyiciyle buluşmuştu. Tanıtım filmi ile heyecan uyandıran Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin yayın tarihi de açıklandı. Oktay Kaynarca çok kısa bir süre sonra ekranlara geri dönecek. Peki Ben Bu Cihana Sığmazam ne zaman başlıyor?

Ben Bu Cihana Sığmazam ne zaman başlıyor?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yayından kaldırılması sonrasında destan dizisinin salı akşamlarına alan ATV yine ani bir kararla bu diziye de son vermişti. Destan dizisi sadece büyük final bölümü ile ATV’de ekrana gelecek. Yeni sezonda ATV’nin salı akşamlarında ise yeni projesi Ben Bu Cihana Sığmazam yayınlanacak. Oktay Kaynarca, Pelin Akil, Ebru Özkan gibi isimlerin başrollerini paylaştığı yeni dizi izleyiciler de heyecan uyandırdı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın Hızır’ı Oktay Kaynarca bu dizi ile Cezayir karakterine Hayat verecek. Merakla beklenen Ben Bu Cihana Sığmazam yayın tarihi de açıklandı. ATV den yapılan açıklamaya göre Ben Bu Cihana Sığmazam 20 Eylül tarihinde izleyici karşısına çıkacak.

Ben Bu Cihana Sığmazam fragmanı dikkat çekti

ATV’de yayınlanacak olan ben Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu da merak ediliyor. Geçtiğimiz günlerde ilk tanıtım fragmanı yayınlanan dizi izleyicilerden yoğun ilgi gördü. Oktay Kaynarca ve Onur Tan’ın proje ve genel hikayesini oluşturduğu dizinin yönetmen koltuğunda Onur Tan oturuyor. Dizinin senaryosunu ise Yusuf Reha Alp, Mahinur Ergun ve Ali Can Yaraş kaleme alıyor.

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde Oktay Kaynarca’nın Hayat verdiği Cezayir Türk karakteri köklü bir aileden geliyor ve Devleti için çalışıyor. Bir Sabotaj sonucu hayatını kaybeden ağabeyinin intikamını almak isteyen Cezayir, Daha sonrasında ise ailesinin Güvenliği ve Devletin bekası için öldü gösterilerek bambaşka bir hayata başlıyor. Yeni hayatında Firuze’yi aşık olan ve başka bir hayat kuran Cezayir yeniden İstanbul’a dönmek zorunda kaldığında ise onu sürprizler bekliyor.

Ben Bu Cihana Sığmazam oyuncuları kimler?

Oktay Kaynarca’nın başrolünde yer aldığı ben Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin kadın başrolleri ise Pelin Akil ve Ebru Özkan oldu. Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi tam oyuncu kadrosu ise şöyle;

Oktay Kaynarca (Cezayir), Ebru Özkan (Leyla), Pelin Akil (Firuze), Ali Seçkiner Alıcı (Kurban Baba), Hakan Karahan (Dumrul), Erkan Sever (Orhan), Ragıp Savaş (Atakan), Gülenay Kalkan Ünlüoğlu (Elmas), Eren Vurdem (Azamet), Aslı Sevi (Azade), Kerem Kupacı (Ethem), Ziya Kürküt (Bekir), Pelin Uluksar (Süheyla), Mina Derman (Suna), Batuhan Sezer (Ömer Asaf), , Değer Alp (Canan), Başak Kıvılcım Ertanoğlu (Zühre), Burcu Binici (Meltem), Ömer Kurt (Kerim), Mert Kırlak (George Bagnall), Ahmet Yıldırım (Cafer), Tanıl Yöntem (Canberk), Doruk Öztürk (Şamil), Osman Albayrak (Beyler Divanı Azer), Melisa Duru Ünal (Mercan), Aylar Melayeva (Sevim), Hanbey Oğuzhan Çoban (Besim) ve Işıl Yücesoy (Gülendam).

Başa dön tuşu